in

LiefdeLiefde

De gouden combinatie van clicks (045) en bricks (043)

KERKRADE – SIMPELVELD – GULPEN Linda Conraads bestiert reeds jaren de financieel/administratieve afdeling van Econ Office, online groothandel in facility en office producten. Dit bedrijf levert sinds 2000 de bedrijfsmatige eindklant in de Benelux met > 30.000 voorraad artikelen.

Foto: John Kreukniet

Haar passie, lederwaren van het hoger segment, laait in 2017 weer op als zij een dealerschap weet te verkrijgen van een importeur van betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige buffel leren tassen. Het begin van een nieuwe uitdaging…

video

Al snel wordt een mooie productlijn tassen verkocht zowel op de betere braderieën als ook online via een webshop.
Omdat haar -hobby- steeds grotere vormen aanneemt en de vraag van de klant toeneemt, gaat ze een fysieke showroom voorraad ten toon stellen in het EBC gebouw te Kerkrade. Vanuit deze locatie wordt tevens de webshop en de logistiek onderhouden en gestuurd. Inmiddels vertegenwoordigt haar bedrijf al 3 vooraanstaande tassen labels en gaat ze verder in gesprek met een aantal -value added – labels. Ze kiest bewust voor kwaliteit en relevantie van het merk.

We schrijven september 2018 als Bags2buy een pilot aangaat en een shop in shop formule neerzet te Simpelveld. Al snel blijkt de formule succes te hebben en is men genoodzaakt uit te kijken naar meer sales ruimte. Ruimte, die in het concept shop in shop Simpelveld helaas niet voorhanden is. Omdat Linda, grondlegger van deze off line tassenverkoop in haar eigen woonplaats, heel graag verder wil groeien, gaat zij noodgedwongen op zoek naar meer ruimte.

De fysieke zoektocht verplaatst haar van kengetal 045 naar kengetal 043 en ze strijkt neer in het pittoreske en toeristische ‘stadje aan de Gulp’ , Gulpen.
Hier heeft ze -beslag- weten te leggen op een mooie ruimte van 50m aan ‘hartje’ Rijksweg 43c , een niet te missen locatie naast doorgang van de winkelpassage.

Vanaf het eerste moment voelt zij zich hier als een vis in het water, samen met haar 3 enthousiaste collega’s , die gepassioneerd ,gemotiveerd en vriendelijk de klant adviseren over o.a. de volgende labels tassen en beurzen:

Bear Design, ARRIGO, Burkely, Wauwbags, Baggyshop.
Daarnaast riemen en accessoires van o.a. Timbelt , Biba en William L 1985.
Dit alles onder het motto: verkopen doen we graag, de klant adviseren en blij maken doen we nog liever…

Loop binnen in de shop te Gulpen voor de echte -live- beleving van meer dan 300 bags. Je bent meer dan welkom of kijk op je gemak rond in de webshop www.bags2buy.nl
Van 045 naar 043 , het is maar een kattensprong…

Report

De gouden combinatie van clicks (045) en bricks (043)

Politie vraagt om informatie herkomst goederen