in

Dassen gaat praten met KNVB over Roda, geen spoedberaad college

Dassen gaat praten met KNVB over Roda, geen sprake van spoedberaad college

Door: Bjorn Thimister KERKRADE Burgemeester Petra Dassen van Kerkrade gaat met de KNVB In Zeist contact opnemen over de langdurende problematiek bij voetbalclub Roda JC. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen binnen het Kerkraadse stadhuis."Er zal eerst bekeken moeten worden wat de KNVB van de gemeente verwacht en wat de insteek zal zijn van eventuele gesprekken", aldus een politieke insider. Een ander medium meldde eerder dat er vandaag een spoedberaad zou zijn van het college B&W in Kerkrade over de kwestie-Roda, maar hier blijkt helemaal geen sprake van te zijn. Het college van burgemeester en wethouders wacht eerst echter het contact dat burgemeester Dassen met de KNVB zal hebben, af.

Gepostet von 045online am Donnerstag, 3. Oktober 2019

KERKRADE Burgemeester Petra Dassen van Kerkrade gaat met de KNVB In Zeist contact opnemen over de langdurende problematiek bij voetbalclub Roda JC. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen binnen het Kerkraadse stadhuis.

“Er zal eerst bekeken moeten worden wat de KNVB van de gemeente verwacht en wat de insteek zal zijn van eventuele gesprekken”,

aldus een politieke insider.

Een ander medium meldde eerder dat er vandaag een spoedberaad zou zijn van het college B&W in Kerkrade over de kwestie-Roda, maar hier blijkt helemaal geen sprake van te zijn.

Het college van burgemeester en wethouders wacht eerst echter het contact dat burgemeester Dassen met de KNVB zal hebben, af.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0