in

Concert We Salute You tribute to AC/DC

Foto: Peter Trompetter

KERKRADE – Er bestaan wel een paar honderd AC/DC coverbands, die zijn verdeeld over de hele wereld. Een daarvan is de We Salute You.

Foto: Peter Trompetter

Deze band is een eerbetoon aan AC/DC en werd in 2017 opgericht. In 2018 gaf de tributeband een optreden in de Jahrhunderthalle Frankfurt. Daar heeft AC/DC ook opgetreden.

Foto: Peter Trompetter

De band stond vrijdag 28 september 2019 op het podium van de Rodahal. Met een non stop show werd een concert gegeven aan fans, die uit alle hoeken van Europa kwamen. Er was een groep AC/DC liefhebbers vanuit Kopenhagen naar Kerkrade afgereisd.

Foto: Peter Trompetter

De klassiekers zoals Higway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT en Let There Be k waren nog uit het tijdperk van de legendarische Bon Scott. Het waren allemaal hits van de jaren zeventig. Elk nummer dat We Salute You speelden, was een hoogtepunt voor de AC/DC liefhebbers.

Foto: Peter Trompetter

De imitator van de gitarist Angus Young van AC/DC kwam met het headbangen voortduren in een trance. Ook in de zaal zag je in het publiek mensen headbangen. Dat is heftig met het hoofd schudden en helemaal opgaan in de muziek! De leadgitarist van de band raast onafgebroken over het podium.

Foto: Peter Trompetter

Het was genieten van een sound die ongelooflijk in de buurt komt van de legendarische band Australische hardrockband AC/DC: opgericht in 1973.

Foto: Peter Trompetter

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Veteranendag in Kerkrade

Geslaagde eerste editie Kerkrade Fashion Event