7.9 C
Heerlen
dinsdag, februari 25, 2020

UITGELICHT

Concert We Salute You tribute to AC/DC

De band stond vrijdag 28 september 2019 op het podium van de Rodahal.

- Advertentie -

KERKRADE – Er bestaan wel een paar honderd AC/DC coverbands, die zijn verdeeld over de hele wereld. Een daarvan is de We Salute You.

Foto: Peter Trompetter

Deze band is een eerbetoon aan AC/DC en werd in 2017 opgericht. In 2018 gaf de tributeband een optreden in de Jahrhunderthalle Frankfurt. Daar heeft AC/DC ook opgetreden.

Foto: Peter Trompetter

De band stond vrijdag 28 september 2019 op het podium van de Rodahal. Met een non stop show werd een concert gegeven aan fans, die uit alle hoeken van Europa kwamen. Er was een groep AC/DC liefhebbers vanuit Kopenhagen naar Kerkrade afgereisd.

Foto: Peter Trompetter

De klassiekers zoals Higway To Hell, Whole Lotta Rosie, TNT en Let There Be k waren nog uit het tijdperk van de legendarische Bon Scott. Het waren allemaal hits van de jaren zeventig. Elk nummer dat We Salute You speelden, was een hoogtepunt voor de AC/DC liefhebbers.

Foto: Peter Trompetter

De imitator van de gitarist Angus Young van AC/DC kwam met het headbangen voortduren in een trance. Ook in de zaal zag je in het publiek mensen headbangen. Dat is heftig met het hoofd schudden en helemaal opgaan in de muziek! De leadgitarist van de band raast onafgebroken over het podium.

Foto: Peter Trompetter

Het was genieten van een sound die ongelooflijk in de buurt komt van de legendarische band Australische hardrockband AC/DC: opgericht in 1973.

Foto: Peter Trompetter

- Advertentie -

NIEUW UITGELICHT

Gewonde bij schietincident in friture Heerlen

HEERLEN - Even na 19.30 uur ontving de politie melding dat er schoten gehoord waren op de Anjelierstraat. Eenmaal...

Nieuwe sporen in onderzoek bombrieven

Foto: Politie.nl Sinds eind 2019 hebben verschillende bedrijven in Nederland bombrieven toegestuurd gekregen. In deze brieven eist een afperser een bedrag in bitcoins. De brieven...

Aanleg fietspad Heuvelland-Parkstad

Foto: Facebook - Provincie Limburg PARKSTAD - Provinciale Staten hebben op vrijdag 14 februari het Beleidskader Fiets goedgekeurd. Hiermee is groen licht gegeven voor de...

Blauw Sjuut voor de 70e keer onderweg

HEERLEN - Het Gilde Blauw Sjuut vertrok maandagmiddag uit Heerlen om in Limburg carnaval aan te kondigen. https://www.facebook.com/045ONLINE/videos/1315072408684637/ Burgemeester Roemer stuurde de bemanning op weg om...

Brandweer rukt uit voor gaslucht in Kerkrade

KERKRADE - De brandweer van Kerkrade is vanmorgen omstreeks 08.54 uur gealarmeerd voor een gaslucht aan de O.L. Vrouwenstraat in Kerkrade. De brandweer was snel...

TRENDING DEZE WEEK

- Advertentie -
 

NU ONLINE

Deel dit bericht met een vriend