in

Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad maakt stads- en muralgids ENNE mede mogelijk

HEERLEN – Het partnerschap tussen de makers van ENNE (Sanne Gijsbers en Rianne Moonen) en centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad voelt aan beide kanten als een logische en natuurlijke stap.

Beide partijen zijn immers voortdurend bezig om te laten zie hoe leuk, mooi en bovenal interessant Heerlen is. Heerlen Mijn Stad ondersteunde in het verleden al vrijwel elke editie van ENNE en is voor editie 2019-2020 de samenwerking verder aan gegaan als partner. De centrumorganisatie levert nu ook inhoud (content) aan voor de stadsgids en helpt de makers om de ENNE nog meer op de kaart te zetten en onder de aandacht te brengen.

Een stadsgids als deze is een prachtig product om bezoekers en zelfs bewoners en ondernemers (opnieuw) kennis te laten maken met Heerlen. De kracht van de ENNE schuilt in het ongekunstelde karakter, de frisse blikken, de verrassende ontdekkingen en toont hiermee typisch Heerlens lef.

De ENNE bestaat enkel uit artikelen geschreven door inwoners van Heerlen of fans van onze stad. Mensen die vanuit zichzelf aan de lezers willen overbrengen hoe zij de stad ervaren; als leuk, lekker en mooi op zijn eigen manier. Verwacht artikelen over eigenzinnige kunstprojecten – klein of groot – smakelijke hapjes, nieuwe zaakjes, plekken waar je wel over hebt gehoord maar mogelijk nog nooit bent geweest en nog meer schrijfsels die bewijzen dat er echt wel iets te doen is in Heerlen.

Te midden van al het ‘decembergeweld’ is eind 2019 de zesde editie van stads- en muralgids ENNE uitgekomen. De ENNE is het enige echte stadsboekje voor mensen die Heerlen nóg beter willen leren kennen – er gebeuren namelijk zoveel positieve dingen waar je mogelijk geen weet van hebt – en een survivalgids voor mensen van buitenaf die zoiets hebben van ‘Ik ben in Heerlen: Wat nu?!’… om vervolgens helemaal verliefd te worden op onze stad.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lichtjestocht en onthulling kunstwerk ‘Levenslicht’ Landgraaf

Fietser gewond na aanrijding met auto in Heerlen