in

Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad lanceert Ondernemersportaal

HEERLEN – Na een ontwikkel- en testfase (met een kleine groep ondernemers) is het Ondernemersportaal van Heerlen Mijn Stad op maandag 6 januari j.l. gelanceerd. Binnenstad ondernemers hebben een persoonlijke login ontvangen voor toegang tot het portaal.

Over het Ondernemersportaal

De ontwikkeling van het Ondernemersportaal is tot stand gekomen op aanraden van verscheidene ondernemers in het centrum van Heerlen. In het Ondernemersportaal deelt Heerlen Mijn Stad, informatie over onder meer evenementen maar ook handige links, downloads en documenten speciaal voor ondernemers. Onder het kopje stadspromotie staan mooie ‘tools’ ter promotie van Heerlen. Tevens kunnen ondernemers via dit portaal makkelijk een projectaanvraag indienen voor nieuwe initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan het centrum. Het Ondernemersportaal is een levend en dynamisch platform wat voortdurend in ontwikkeling zal blijven, het beheer en onderhoud ligt bij Heerlen Mijn Stad.

Over Heerlen Mijn Stad

Heerlen Mijn Stad is de centrumorganisatie (stichting) ter promotie van de stad Heerlen. Bij alles wat we doen staat beleving centraal zodat bezoekers graag naar onze stad komen, bewoners er graag wonen en bedrijven er goed zaken kunnen doen. Wij werken hierbij altijd samen met één of meer partijen; gemeente, ondernemers, onderwijs, partners, inwoners of jou!

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0