Foto: Facebook Gemeente Brunssum

BRUNSSUM – In juni bezoekt wnmd Burgemeester Leers de Brunssumse wijken, hij wil zich zo persoonlijk op de hoogte stellen van de situatie in de buurten.

Dit naar aanleiding van de punten die door burgers naar voren zijn gebracht tijdens de commissie ABA vorige maand. De lijst met aandachtspunten zien wij graag zo compleet mogelijk,
daarom roepen de wijkteams op om punten aan te dragen. Deze worden dan tijdens het overleg worden besproken. Ook mag je de punten zelf komen toelichten!

Help je ons door te laten weten waar knelpunten zitten? Of wil je ons laten weten waar je al trots op bent? Het is allemaal welkom!

Laat het ons weten via facebook (Wijkteam Brunssum Zuid, Stichting Wijkteam Brunssum West, Stichting Wijkteam Brunssum Noord of Wijkteam Brunssum Oost) of via www.wijkteams-brunssum.nl

Niemand weet beter wat er in de buurten speelt dan de bewoners, laat je stem dus zeker horen!

De datums van het bezoek zijn:
West (Treebeek) 11 juni
Zuid 13 juni
Noord 18 juni
Oost 20 juni
Centrum 25 juni

Home – Wijkteams Brunssum

In de praktijk treedt het Wijkteam op als schakel tussen de bewoners van de wijk en de partners in het wijkgericht werken. Doel is de leefbaarheid van de buurten, samen met de bewoners van de buurten, te optimaliseren, door bewustwording te creëren, samen te werken en de leefbaarheid te bevorderen.

Bron: Facebook Gemeente Brunssum