in

Bouw mee aan de geschiedenis van de gemeente Kerkrade! – Nieuws – Actueel – Wonen en Leven

De meeste mensen zullen zich de periode rondom het coronavirus waarschijnlijk nog lang herinneren: alle maatregelen, de sluiting van horeca, scholen, musea en theaters, de stille straten en het thuiswerken en thuis les krijgen. Deze informatie is het bewaren waard en vormt straks een tastbare herinnering voor onszelf en latere generaties. 

Gemeente Kerkrade wil daarom in samenwerking met HuB.bibliotheek Kerkrade de alledaagse verhalen over de impact van het coronavirus op het dagelijks leven gaan verzamelen en vastleggen.

Doe ook mee
Graag horen wij van zoveel mogelijk inwoners hoe ze deze tijd hebben beleefd, en nog steeds beleven, aan de hand van een persoonlijk verhaal. Dit mogen foto’s, filmpjes, kaarten, brieven of wat dan ook zijn. Van alle toegestuurde verhalen en materialen zal een mooi fotoverhaal worden gemaakt voor Verhaal Lokaal en voor Rode-net, het digitaal archief van de gemeente Kerkrade.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekkerkrade.nl of neem bij vragen contact op met het Historisch Informatie Punt via  hip@bibliotheekkerkrade.nl of telefoonnummer 045-7630520.

Wij stellen elke bijdrage, hoe klein ook, zeer op prijs.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

VIDEO Heerlense coronapatiënt Wiel Smeets (57) na bijna vier maanden ziekenhuis weer thuis

“SAMEN staan we Sterk” Atvies