in

Beleef Sint in Kerkrade!

KERKRADE – Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken ook dit jaar weer onze kinderen in Kerkrade. De Goedheiligman komt niet alleen in het stadscentrum, maar ook in de wijken. Ben jij erbij?

Intocht stadscentrum
Op zaterdag 17 november mogen wij de Sint en zijn Pieten verwelkomen in het vernieuwde centrum. Vanaf 13.00 uur trekt de stoet met het Kerkraads Fanfare Orkest en harmonie Sint jozef Kaalheide door de van Beethovenstraat, Niersprinkstraat, Hoofdstraat, Grupellostraat, Einderstraat en om 14.00 uur verwachten we hen op de Markt.

Foto: Peter Trompetter

Wacht je liever vol spanning op zijn aankomst op de Markt? Vanaf 13.30 uur kun je hier voor het podium meezingen en dansen!

Foto: Peter Trompetter

Meet&Greet  Sint@HuB
Wil je de Sint persoonlijk ontmoeten? Kom dan op zondag 25 november naar HuB! Vanaf 13.00 uur tot 15.30 uur is de Sint hier aanwezig met zijn Pieten. Ook Fotopiet, Voorleespiet, Beleefpiet en een heuse Pepernotenrockband zijn van de partij. Wat ons betreft voldoende ingrediënten voor een oergezellig Sinterklaasfeest.

Schoen zetten in HuB
Vanaf zaterdag 17 november tot en met zaterdag 24 november mag je je schoentje zetten in HuB. Je schoentje maak je met een knutselplaat, die je mogelijk al hebt ontvangen via school. Anders mag je de knutselplaat gratis afhalen in HuB. Of download en print je knutselplaat via www.beleefkerkrade.nl/sint.

Sint in Eygelshoven
Op zondag 18 november komt de Sint naar Eygelshoven. Vanaf 13 uur ben je van harte welkom in het Socio-Project.

Sint in Chèvremont
De Sint en zijn Pieten worden op zaterdag 24 november om 13 uur verwacht op station Chèvremont en vertrekt in optocht richting De Steltloper.

Vanaf 14.00 uur is daar iedereen van harte welkom om het feest van sinterklaas te vieren.

Pietenmiddag in Orlandopassage
Tussen 12.00 uur en 16.00 uur lopen een aantal pieten door de Orlandopassage om aanwezige kinderen te verrassen. Daarnaast is er een DJ Piet die de laatste hits zal draaien.

 

Bron: Beleef Kerkrade

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Politiecontroles autoverkeer op Rimburgerweg

Intocht Sinterklaas zondag 18 november Heerlen-Centrum