in

Behoefte aan…. – Nieuws – Actueel – Wonen en Leven

Verpleeghuizen, zorgcentra en wijkpunten gingen dicht, er was minder thuiszorg beschikbaar, kinderen konden niet meer naar school, horeca en theaters werden gesloten. Van kind tot grootouder, van zzp’er tot grote werkgever en van consument tot winkelier: de coronacrisis raakt iedereen.
  
Inmiddels is de zomer aangetreden en zijn de coronamaatregelen versoepeld. Er kan weer meer,  maar het leven blijft anders dan ‘normaal’. Dat blijft voor veel mensen moeilijk. Dingen die we gewend zijn en waaraan we plezier beleven kunnen niet meer of vinden in een andere vorm plaats. 

Om u als inwoner van de gemeente Kerkrade een hart onder de riem te steken, willen we u vooral ook attent maken op wat er allemaal wél mogelijk is in de komende zomerperiode.  

Heeft u behoefte aan…  een luisterend oor of een persoonlijk praatje? 
Neem dan contact met Impuls via telefoonnummer 045-5456351 of kijk op www.impulskerkrade.nl

Heeft u behoefte aan…  een creatieve activiteit? Neem dan contact op met Vrije Akademie ZOM via telefoonnummer 045-7370302 of kijk op de www.vazom.nl

Heeft u behoefte aan…  een bezoek aan uw de bibliotheek? Vanaf 1 juli kunt u gewoon weer binnenlopen voor het lezen van de krant, internetten, koffie en tijdschriften. Voor meer informatie  over de georganiseerde activiteiten in Kerkrade, die nu online plaatsvinden, verwijzen wij u naar www.bibliotheekkerkrade.nl .

Zoekt u zelf hulp of wilt u deze juist graag aanbieden? Kijk dan voor  informatie op de website van www.kerkrade.nl onder Coronavirus: nieuws en informatie > Gezondheid > Hulp zoeken of aanbieden.
 

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Feestelijke uitreiking Koninklijke onderscheidingen op Kasteel Hoensbroek

Een Koninklijke onderscheiding voor 'Meester Herman'