in

Bedrijf dat García de la Vega beveiligde eist geld van Roda

KERKRADE Beveiligingsbedrijf Security Control, dat de inmiddels vertrokken beoogd grootaandeelhouder Maurioio García de la Vega beveiligde tijdens een rumoerige periode toen het personeel van Roda JC onlangs enige tijd staakte, eist geld van de Kerkraadse club. Dat bevestigt advocaat Ivo Sigmond, die de belangen namens het bedrijf uit Loosdrecht in deze kwestie behartigt.

Het betreft hier een tot op heden niet betaalde factuur van een bedrag van om en nabij 1000 euro. Sigmond heeft Roda JC vrijdag middels een brief gesommeerd deze factuur binnen zeven dagen te betalen. Hierin schrijft hij onder andere: ‘Van cliënt begreep ik dat hij van de heer García, namens Roda JC BV, opdracht heeft gekregen beveiligingswerk te doen op het moment dat al het personeel van Roda aan het staken was’, legt Sigmond in het schrijven uit.

‘De heer Garcia heeft mij bevestigd dat hij de opdracht namens Roda heeft verstrekt. Cliënt heeft na de verrichte werkzaamheden hiervoor naar Roda zijn factuur gestuurd die tot op heden onbetaald wordt gelaten met de mededeling dat cliënt zich moet melden bij de heer Garcia privé’, vervolgt de Heerlense advocaat in de brief.

‘Dit is geen juiste afwikkeling en benadering van de vordering. De heer Garcia was volledig bevoegd om namens Roda deze overeenkomst te sluiten en cliënt hoefde daar ook niet aan te twijfelen. Het is dan onjuist om cliënt de dupe te laten worden van kennelijke interne strubbelingen tussen Roda en haar voormalig directeur’.

Uit eerdere mailcorrespondentie tussen de directeur van het Loosdrechtse beveiligingsbedrijf en Roda JC blijkt interdaad dat de Kerkraadse club onlangs heeft geweigerd de openstaande factuur te betalen. ‘Zoals reeds eerder aangegeven gaat Roda JC deze factuur niet betalen. Voor betaling van deze factuur kunt u zich wenden tot de heer García’, aldus een vertegenwoordiger van de eerstedivisionist in de mail van 14 november.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0