in

Auto met jerrycans rijdt politiebureau Kerkrade binnen

http://kerkradetube.nl/wp-content/uploads/2019/10/kerkradersteenweg.jpg

KERKRADE – Vrijdagochtend is een auto het politiebureau aan de Kerkradersteenweg binnengereden. De auto was gevuld met kannen met vloeistof. Het bureau is beschadigd en was enige tijd afgezet voor verder onderzoek.

video

Bij het incident raakte niemand gewond en er kon al snel een 30-jarige verdachte uit Brunssum worden aangehouden. De man heeft zichzelf rond 6.00 uur gemeld en werd vanmiddag verhoord. Na onderzoek heeft de politie geen relatie vastgesteld tussen de verdachte en criminele organisaties.

Rond 05.00 uur reed een auto de hoofdingang van het politiebureau binnen en kwam halverwege de voordeur tot stilstand. In de auto waren kannen met vloeistof aanwezig. Nog onbekend is welke vloeistof in de jerrycans zat. Vastgesteld kon worden dat er een poging was gedaan de vloeistoffen aan te steken.

Het politiebureau in Kerkrade blijft het hele weekend gesloten. Inwoners van Kerkrade kunnen voor reguliere zaken dit weekend terecht in Brunssum of Heerlen. Daarnaast is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om contact op te nemen via 0900-8844 of bij spoed 112.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Opnieuw minder wanbetalers zorgverzekering

Handschoen mogelijk bewijs in ‘ramzaak’ politiebureau Kerkrade