in

André Hazes ook in 2020 naar Rodahal Kerkrade

KERKRADE – André Hazes keert ook in 2020 terug in de Rodahal te Kerkrade. Samen met zijn inmiddels bekende, 9 koppige ‘André Hazes band’, geeft hij op zaterdag 21 maart 2020 een optreden in de Rodahal.

Hazes trad in 2019 ook al eens op in de Rodahal. Kaarten voor dit optreden waren toen binnen 1,5 dag uitverkocht. Bezoekers waren na afloop erg onder de indruk van de show die André Hazes had neergezet. Organisatie CUE4 Events verwacht daarom ook dit keer een run op entreetickets.

Toen André 13 jaar oud was scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit met het nummer ‘Bedankt mijn vriend’. In 2014 deed André mee met het programma ‘De Beste Zangers’. Hij zong het nummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ van zijn vader. Dit nummer sloeg in als een bom en werd een nummer 1-hit. In één klap zagen mensen hem staan en begon zijn succesvolle carrière.

Na zijn doorbraak bij ‘De Beste Zangers’ heeft hij tot 2018 drie albums uitgebracht, het album leef kwam uit in 2016 en het album Wijzer in 2017. Zijn meest recente album Anders kwam in 2018 uit en op 18-19-20 oktober staat de zanger opnieuw maar liefst 3 keer in Ahoy Rotterdam, met als gastartiest Marco Borsato.

Naast André Hazes zal de avond opgeluisterd worden door de band Blizzert in het voorprogramma. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 12:00u via de website www.cue4events.nl.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zorgcentrum Kerkrade gedeeltelijk ontruimd vanwege vreemde lucht

Protestactie in Zuyderland ziekenhuizen voor een betere CAO