in

Americana Night met Southern Harvest & Cedar Spring

SIMPELVELD – Op zaterdagavond 10 november staan ze op het podium van Theater De Klimboom in Simpelveld.

Harry Muyres is een singer-songwriter uit Munstergeleen met een repertoire bestaande uit bekende covers afgewisseld met eigen werk.

Harry’s grote voorbeelden zijn Neil Young en Bob Dylan en hij schuwt het niet om naast het Engelstalig repertoire ook Limburgstalige versies van de songs van zijn grootmeesters ten gehore te brengen. De begeleiding van de zang wordt hierbij ingekleurd met gitaar, mondharmonica en voetpercussie.

Naast solo optredens speelt hij sinds enige tijd ook zo nu en dan samen met Ron Janssen van Cedar Spring onder de naam Southern Harvest.  Op deze avond speelt Harry solo, maar ook zeer zeker een aantal songs met Ron op mandoline erbij.

Sinds november 2011 werken songwriters Maartje Kleijnen en Ron Janssen, beter bekend onder de naam Cedar Spring, samen. Na vele optredens, en na ruim zes jaar zit het duo nu in een achtbaan vol met eigengeschreven songs die nauw aansluiten bij het Alt.country genre. Met strakke harmoniën en met als muzikaal gereedschap gitaren en een mandoline, wordt het duo vergezeld door contrabassist Micha Grin, die op zijn beurt de grooves en de diepte inkleurt. Ondanks de onvermijdelijke vergelijking met de muziek van Gillian Welch & David Rawlings, heeft Cedar Spring een heel eigen sound met originele songs en verrassende covers uit het Alt.country genre. Cedar Spring speelde exclusief tijdens de uitreikingen van The Dutch Country Music Awards!

Deze concertavond sluiten de muzikanten gezamenlijk af met een onvergetelijke klassieker!

Aanvang van de voorstelling is 20 uur op 10 november. De entree bedraagt € 10,- Reserveren kan via info@puurweijersenweijers.nl of via 0655954525

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Intocht Sinterklaas zondag 18 november Heerlen-Centrum

Hub Vreuls interim-gemeentesecretaris in Brunssum