in ,

Allereerste HORNBACH Vloeren geopend

Wethouder Dion Schneider knipt (p)lintje door

KERKRADE – Vanochtend om 07.00 uur opende HORNBACH de deuren van de allereerste HORNBACH Vloeren. Met deze compleet nieuwe retailformule springt HORNBACH in het gat tussen bouwmarkten en speciaalzaken.

Op een oppervlakte van 7.000 m2 vind je er een ongeëvenaard groot assortiment vloeren. Uniek voor Zuid-Nederland en aangrenzende regio’s. De eerste bezoekers gingen naar binnen nadat wethouder Dion Schneider de deuren symbolisch opende. Dat deed hij door samen met vestigingsmanager Marcel Thiessens een (p)lintje door te knippen.

Van tegels tot laminaat, houten vloeren, vloerbedekking, PVC en gietvloeren: je vindt het in alle soorten, maten, tegen de laagste prijs én ruim op voorraad bij HORNBACH Vloeren. De nieuwe zaak is gevestigd aan de Rodaboulevard in Kerkrade, op een steenworp afstand van de in 1999 geopende projectbouwmarkt. Wethouder Dion Schneider is enthousiast:

“De Rodaboulevard heeft het afgelopen jaar een flinke upgrade gekregen. Gevels zijn vernieuwd en het winkelaanbod is mede dankzij HORNBACH Vloeren uitgebreid. Het versterkt de regiofunctie en biedt consumenten uit de wijde omgeving meerwaarde. Schitterend dat de allereerste HORNBACH Vloeren van Nederland in Kerkrade gevestigd is.”

Beste van twee werelden
Vestigingsmanager Marcel Thiessens is trots:

“Naar dit moment hebben we erg uitgekeken. Het team is er helemaal klaar voor”,

vertelt hij. HORNBACH Vloeren combineert de kennis en service van een vloerenspeciaalzaak met het aanbod en de toegankelijkheid van een bouwmarkt.

“Bij ons vind je dus het beste van twee werelden. Zowel consumenten als professionals in de bouw kunnen bij ons terecht. Bij HORNBACH Vloeren vinden zij een enorm assortiment vloeren en toebehoren – zoals gereedschap, ondervloeren en tegellijm – tegen vaste lage prijzen. Ook zijn veel van de vloeren direct uit voorraad leverbaar. Wie handig is en zelf een vloer wil leggen, kan dus direct beginnen. Maar we bieden net als speciaalzaken volop inspiratie. Bijvoorbeeld met onze Trend & Design galerie van maar liefst 800 m2. Ook kun je bij HORNBACH Vloeren rekenen op deskundig advies en uitgebreide services. Zo maken we geheel vrijblijvend een 3D-ontwerp en kun je door middel van een VR-bril ervaren hoe een vloer in jouw eigen woonkamer ligt. Bovendien kunnen we de vloer bij je bezorgen en via onze MontageService kan je ‘m zelfs door onze professionals laten leggen. Dus wat je budget ook is en welke type vloer je ook zoekt, één ding is zeker: bij ons slaag je altijd.”

Verbouwing HORNBACH Kerkrade
Met de opening van HORNBACH Vloeren, krijgt de nabijgelegen bouwmarkt van HORNBACH in Kerkrade een make-over. “Het assortiment vloeren komt er te vervallen, waardoor er veel ruimte ontstaat voor andere doe-het-zelf-producten. We breiden het assortiment uit, onder andere met ijzerwaren, elektra en installatiemateriaal”, aldus Marcel Thiessens. Net als de bouwmarkt is HORNBACH Vloeren zeven dagen per week geopend. Het assortiment van HORNBACH Vloeren is ook online beschikbaar via www.hornbachvloeren.nl.

Meer info of media over dit item? Nu jij!

Foto Video Audio Tekst Embed

This field is required

Sleep foto hierheen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Afbeelding ophalen van URL

Maximum upload file size: 8 MB.

Processing...

This field is required

Sleep video hierheen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Add

Ondersteunde social media:

Maximum upload file size: 64 MB.

Processing...

This field is required

Drop Audio Here

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

e.g.: https://soundcloud.com/community/fellowship-wrapup

Add

Ondersteunde social media:

Maximum upload file size: 32 MB.

Processing...

This field is required

Bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Ondersteunde social media:

Processing...

Ook meer aandacht voor jouw (social) media (pers)berichten? Deel hier je bericht!

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maastricht Aachen Airport ontruimd na valse bommelding

Politie dringend op zoek naar 30-jarige Zouo Angel voor dodelijke schietpartij