in , ,

Albert Heijn Hertogenlaan Kerkrade gaat verbouwen

De winkel aan de Hertogenlaan 29 in Kerkrade wordt grondig verbouwd en krijgt een compleet andere indeling.

Het vertrouwde team van Albert Heijn Hertogenlaan staat vanaf dinsdag 24 mei weer enthousiast voor je klaar. Foto - Albert Heijn, Andries van der Ree.

Kerkrade, 3 mei 2022 – Albert Heijn Hertogenlaan sluit op donderdag 12 mei om 16:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel aan de Hertogenlaan 29 in Kerkrade wordt grondig verbouwd en krijgt een compleet andere indeling. Er is straks nog meer aandacht voor vers en lekker eten. Op dinsdag 24 mei om 11:00 wordt de vernieuwde supermarkt heropend door supermarktmanager Rob Helwig en zijn team.

“We maken er een klein feestweekje van. Zo is er op de dag van opening voor de eerste 1.500 klanten gratis iets lekkers. Ook is de beroemde levensgrote hamster aanwezig, waarmee je samen op de foto kunt. Op woensdag 25 mei is er voor de kinderen een springkussen en op zaterdag 28 mei loopt een barista – een ware koffiekunstenaar – door de winkel die gratis koffie serveert. Kom dus gezellig langs”,

zegt Rob Helwig.

Vers
Het versplein biedt straks nog meer keuze, van sperziebonen en avocado tot de lekkerste biologische en vega(n) producten, verspakketten en verse maaltijden. Bij de nieuwe borrelwand vind je een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Ook kun je daar terecht voor Streeckgenoten, zoals koempelpastei, cervelaat speciaal, hoofdkaas en zuurvlees. Bij de bakkerij komt meerdere keren per dag heerlijk vers brood uit de oven. Nieuw zijn ook de sinaasappelpers waar je je eigen verse sap tapt en het diepvriesbrood om zelf thuis af te bakken. “Als je het bij ons niet kunt vinden, waar dan wel?”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Hertogenlaan 29 in Kerkrade d.d. 30 oktober 1997. Dit beeld is afkomstig van Stichting Albert Heijn Erfgoed.

Gemak
In de hal vind je onder andere een grote bloemen- en plantenafdeling, een oplaadpunt voor de OV-chipkaart en een geldautomaat. Nieuw is de pakketkluis. Daar kunnen klanten hun bij bol.com bestelde pakketten – en van andere bij Budbee aangesloten webshops – ophalen en retourneren. Je krijgt na het bestellen een bericht wanneer het pakket is afgeleverd en een code om de kluis te openen. Afrekenen gaat nog sneller bij een van de 7 zelfscankassa’s, maar als klanten liever bij een reguliere kassa afrekenen kan dat natuurlijk ook. De vernieuwde supermarkt biedt straks ook een stomerij-service.

Keuze in prijs
Bij Albert Heijn Hertogenlaan vind je een groot assortiment A-merken en eigenmerk-producten en elke week zijn er heel veel Bonusaanbiedingen. Bovendien kun je kiezen voor Prijsfavorieten, dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. Veel aanbiedingen vind je straks in de grotere en overzichtelijke Bonusstraat midden in de winkel.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Roda J.C. Ring 5 in Kerkrade en de Prinssenstraat 52 in Landgraaf.

Meer info of media over dit item? Nu jij!

Foto Video Audio Tekst Embed

This field is required

Sleep foto hierheen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Afbeelding ophalen van URL

Maximum upload file size: 8 MB.

Processing...

This field is required

Sleep video hierheen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Add

Ondersteunde social media:

Maximum upload file size: 64 MB.

Processing...

This field is required

Drop Audio Here

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

e.g.: https://soundcloud.com/community/fellowship-wrapup

Add

Ondersteunde social media:

Maximum upload file size: 32 MB.

Processing...

This field is required

Bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Ondersteunde social media:

Processing...

Ook meer aandacht voor jouw (social) media (pers)berichten? Deel hier je bericht!

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Magneetvissers halen exploderende ‘fosforbom’ uit vijver in Rimburg

Welkomstlunch voor bijna 200 vluchtelingen van Oekraïne