in

Afsluiting Pancratiusstraat Heerlen

HEERLEN – Om overlast op een later moment te voorkomen sluiten wij de Pancratiusstraat tot in april 2021 af. Hierdoor kunnen wij juist nu zwaar transport voor de verbouwing van de Nieuwe Nor zoveel mogelijk in deze periode te laten rijden.

Van 22 februari tot 23 april (afhankelijk van eventuele vorst en sneeuw) sluiten wij de Pancratiusstraat voor een deel af. De afzetting begint ter hoogte van de Nieuwe
Nor/ Schelmenhof en eindigt op de hoek van Sporthuis Diana/restaurant Omnomnom.

Wij beperken en voorkomen overlast op een later moment door juist nu zwaar transport voor de Nieuwe Nor zoveel mogelijk in deze periode te laten rijden. En doordat de bouwkraan dan kan blijven staan, scheelt het overlast en tijd om zo’n kraan op- en af te bouwen. Als het straks mooi weer is en hopelijk de horeca ook weer open is, is de overlast minimaal.

Bereikbaarheid Bongerd

De Bongerd blijft bereikbaar via het Wilhelminaplein.
Bereikbaarheid Akerstraat en Pancratiusstraat

U kunt inrijden via de Akerstraat, maar niet doorrijden via de route Pancratiusstraat – Wilhelminaplein en/of Gasthuisstraat. U kunt via het Pancratiusplein en Geleenstraat het centrum weer verlaten. Dat geldt ook voor laden- en losverkeer. Tot eind maart wordt er ook in de Gasthuisstraat gewerkt. Daarna is de Gasthuisstraat naar verwachting wel weer open.
Vragen over de Pancratiusstraat?

Neem contact met de gemeente op via het centrale telefoonnumer 045-5605040 (of 14045) en vraag naar omgevingsmanager Yvette Petit of Joost van Daal. U kunt ook een terugbelnotitie laten maken of een mailtje sturen naar gemeente@heerlen.nl

Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start inschrijving levensbomenbos Sylvia – De Voort op 1 maart

Commercial Donorregister | Geef nabestaanden duidelijkheid