16.7 C
Heerlen
zaterdag, juli 11, 2020

UITGELICHT

Afscheidsreceptie Jo Palmen op 17 januari 2020

In oktober 2017 trad Jo Palmen opnieuw toe tot het college van Burgemeester en Wethouders. Op doktersadvies legde hij in september 2019 zijn wethoudersfunctie neer, vooralsnog tijdelijk.

- Advertentie -

BRUNSSUM – Op vrijdag 17 januari 2020 vindt de afscheidsreceptie plaats van voormalig wethouder en raadslid van Brunssum, Jo Palmen. De receptie vindt plaats in het Schuttershüske in Brunssum, van 16 tot 19 uur. Alle inwoners van Brunssum zijn hiervoor uitgenodigd.

Jo Palmen maakte op 10 december 2019 bekend dat hij zijn werkzaamheden als wethouder van de gemeente Brunssum beëindigt. Daarmee komt een einde aan een loopbaan van ruim 40 jaar in de lokale politiek en het Brunssumse bestuur.

Loopbaan
Jo Palmen (73) trad in 1978 toe tot de gemeenteraad van Brunssum, toen als lid van de CDA-fractie. In 1993 ging hij verder met een eigen fractie, eerst als de Fractie J. Palmen, vanaf 1994 onder de naam Burger Belangen Brunssum.

In 2001 werd Jo Palmen voor de eerste keer benoemd tot wethouder. In 2006 keerde hij terug naar de gemeenteraad waar hij, met uitzondering van een onderbreking in 2007-2009 toen hij de raad tijdelijk verliet, fractievoorzitter was. Daarnaast maakte hij in die jaren deel uit van tal van (raads)commissies.

In oktober 2017 trad Jo Palmen opnieuw toe tot het college van Burgemeester en Wethouders. Op doktersadvies legde hij in september 2019 zijn wethoudersfunctie neer, vooralsnog tijdelijk. Op 10 december 2019 maakte de heer Palmen echter bekend dat hij definitief stopt als wethouder van de gemeente Brunssum.

Afscheidsreceptie
Jo Palmen neemt officieel afscheid tijdens een receptie op vrijdag 17 januari 2020. Iedere inwoner van Brunssum is van harte uitgenodigd.
De receptie vindt plaats in het Schuttershüske, gelegen in het Schutterspark, Heidestraat 20, 6443 VZ, Brunssum.
De receptie duurt van 16 tot 19 uur.

- Advertentie -

NIEUW UITGELICHT

Wie kent deze pinpas oplichter?

Oplichting. Helaas komt het al te vaak voor. Een man uit Heerlen krijgt recent per app bericht van zijn...

Automobilist mishandeld na ruzie op de weg

HEERLEN - Rond 13.00 uur reed de 26-jarige man uit Spaubeek met zijn vriendin over de N281 richting Heerlen. Hij zag dat inzittenden van...

Vuilniswagen RD4 lost brandende lading oud papier op begraafplaats in Landgraaf

LANDGRAAF - De chauffeur van een vrachtwagen van Rd4 heeft donderdagmiddag rond 15.15 uur een lading met brandend oud papier gedumpt bij een kerkhof...

Netje bivakkeert op een grasveldje in Brunssum, want ze wil een standplaats voor een woonwagen

BRUNSSUM - Netje Snijders uit Brunssum heeft het helemaal gehad met de gemeente Brunssum. Samen met haar vier kinderen en haar vriend voert ze...

Vandaag start de verbouwing en uitbreiding van poppodium NIEUWE NOR

Foto: Facebook Gemeente Heerlen HEERLEN - Vandaag start de verbouwing en uitbreiding van poppodium NIEUWE NOR. In de nieuwe grote zaal is straks plaats voor...

TRENDING DEZE WEEK

- Advertentie -
 

NU ONLINE

Deel dit bericht met een vriend