21 C
Heerlen
donderdag, mei 28, 2020

UITGELICHT

60+? Kom mee voetballen!

Walking Football (wandelvoetbal) is bedoeld voor mensen die graag nog in teamverband willen voetballen, maar die niet meer de conditie hebben voor het traditionele spel.

- Advertentie -

Foto: Screen Youtube video

BRUNSSUM – De gemeente Brunssum organiseert dit voorjaar een training voor mensen van 60 jaar en ouder die (weer) in teamverband willen voetballen. Walking Football heet deze voetbal-vorm. Op donderdag 12 maart 2020 is er in Brunssum een kick-off bijeenkomst voor geïnteresseerden.

Walking Football (wandelvoetbal) is bedoeld voor mensen die graag nog in teamverband willen voetballen, maar die niet meer de conditie hebben voor het traditionele spel.

Deelnemers spelen op een kwart veld. Rennen en slidings zijn niet toegestaan. Walking Football is daarmee meer recreatief dan competitief. Maar het belangrijkste is dat liefhebbers dankzij Walking Football een leven lang van voetbal kunnen blijven genieten.

Walking Football is ook een uitgelezen kans om betrokken te raken bij een team. Mensen ontmoeten en gezelligheid staan ook centraal. Net als verantwoord bewegen.

Walking Football in Brunssum
Walking Football komt op donderdag 12 maart naar Brunssum! Dan vindt er vanaf 10 uur een kick-off bijeenkomst plaats bij SV Langeberg. Tijdens de bijeenkomst wordt een presentatie en uitleg gegeven over Walking Football. Daarna is er gelegenheid tot het afleggen van een fitness-test en deelname aan een training. De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje.

Tijdens de kick-off kunnen geïnteresseerden zich opgeven voor een Walking Football-team. Dit team gaat in de weken daarna aan de slag met wekelijkse trainingen. Het is de bedoeling dat er nog vóór de zomer van 2020 een Walking Football Toernooi wordt georganiseerd in Brunssum.
Deelname aan het Walking Football-programma is gratis.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in (vrijblijvende) deelname aan de kick-off bijeenkomst op donderdag 12 maart? Stuur dan een mail naar bjorn.broeders@brunssum.nl. Vermeld daarin de volledige naam, geboortedatum en een mobiel nummer.

- Advertentie -

NIEUW UITGELICHT

Politie zoekt getuigen schietincident Brunssum

Brunssum - Rond 22.20 uur woensdagavond ontving de politie meerdere meldingen van een schietincident op de Platostraat. Ter plaatse...

VIDEO: Wesley bracht explosief op scooter naar politiebureau Heerlen

HEERLEN - Een bijzonder vondst voor Wesley Klonen. Die vond met zijn metaaldetector een Amerikaanse antitankmijn. https://www.youtube.com/watch?v=IUYsHu92_8E Hij bracht hem op zijn scooter naar de...

Medewerkers Rd4 blussen autobrand in Heerlen

HEERLEN - Dinsdagmiddag 12 mei rond 14.40 uur is brand ontstaan in een auto aan de Zandweg in Heerlen. https://www.youtube.com/watch?v=9oSnLL4YDQQ Medewerkers van Reinigingsdiensten Rd4 die de...

Twee personen overleden bij woningbrand in Landgraaf

LANDGRAAF - Bij een brand in een appartementencomplex aan de Lindestraat zijn vannacht twee personen overleden. Twee personen zijn voor een medische controle in...

Duo berooft en mishandelt krantenbezorger in Brunssum

BRUNSSUM - Twee personen hebben maandagochtend een krantenbezorger mishandeld en beroofd op de Zonnestraat. Het slachtoffer raakte hierbij lichtgewond en moest zich laten behandelen...

TRENDING DEZE WEEK

- Advertentie -
 

NU ONLINE

Deel dit bericht met een vriend