in

60-jarig bestuurslid Sportstichting Kerkrade

Foto: Facebook Gemeente Kerkrade

KERKRADE – Onlangs heeft de heer Math Ploum een bijzondere erkenning ontvangen vanwege zijn inspanningen voor alle sport in Kerkrade en zijn 60-jarig lidmaatschap van de Sportstichting Kerkrade.

Hij is benoemd tot erebestuurslid van de Sportstichting Kerkrade. Wethouder Jo Schlangen (Sport) mocht mede namens de Sportstichting een oorkonde uitreiken aan de heer Ploum.

De Sportstichting Kerkrade is een belangenbehartiger van alle sport in de gemeente Kerkrade en kan gevraagd en ongevraagd advies over sport geven aan burgemeester en wethouders.

De Sportstichting Kerkrade is mede-initiatiefnemer van het Lokaal Sportakkoord. Het Huis voor de Sport Limburg heeft daartoe in samenwerking met de gemeente en de initiatiefnemers een bijeenkomst georganiseerd op maandag 20 januari aanstaande in ‘t Westhoes.

Heb jij ideeën om nog meer mensen in Kerkrade aan het sporten en bewegen te krijgen? Wil jij je inzetten voor de toekomst van sport in Kerkrade? Of wil je als sportvereniging, aanbieder, school of maatschappelijke organisatie een bijdrage leveren aan een gezond en vitaal Kerkrade? Kom dan naar de bijeenkomst en kijk op de website van Sportakkoord Kerkrade: https://hvdsl.nl/sportakkoord-kerkrade/

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0