in ,

51e Editie van Bekkerveld Festival

HEERLEN – Van donderdag 15 augustus tot en met zondag 18 augustus 2019 vindt de 51e editie van Bekkerveld Festival plaats. In navolging op een geslaagde jubileumeditie ter ere van het 50-jarig bestaan heeft de organisatie voor de aankomende editie weer een uitgebreid programma in elkaar gezet.

Foto: bekkerveldfestival.nl

Er wordt op donderdag 15 augustus afgetrapt met een nieuwe editie van BIZAR XXL. Tijdens inmiddels alweer de derde BIZAR XXL editie is er in de programmering een mooie mix ontstaan tussen lokale dj’s en landelijk bekende artiesten.

Foto: bekkerveldfestival.nl

De avond wordt gestart met een optreden van lokale DJ Jonna Alvarez. Door meerdere optredens tijdens voorgaande edities van BIZAR is hij inmiddels kind aan huis. Het programma wordt vervolgd door een optreden van DJ Fenomeno onder begeleiding van vlogger en MC Tisjeboy Jay. Met zo’n 120.000 volgers is Tisjeboy Jay inmiddels een begrip in heel Nederland. Niemand minder dan Nederlands model en zangeres Famke Louise neemt hierna het podium over. Met hits als ‘Op Me Monnie’ en ‘Vroom’ zet ze gegarandeerd de tent op de kop. Het slotakkoord is voor LOS!. LOS wordt speciaal gemaakt voor en door jongeren en verzorgt de gezelligste feesten in Limburg. Bijzijn is meemaken!

Foto: bekkerveldfestival.nl

Op vrijdagmiddag wordt er op traditionele wijze gestart met een gezellige borrel. Ter ere van het 75-jarig bestaan van RKSV Bekkerveld en om nogmaals het 50-jarig bestaan van Bekkerveld Festival te vieren, wordt vanaf 16:00 uur het glas geheven. Vanaf 20:00 uur loopt de borrel over in het avondprogramma. Eerst speelt de 5-koppige coverband Anderkovver de lekkerste nummers, waarna ‘dé feestband van het wilde zuiden’ TONCA de zaal helemaal plat speelt.

Foto: bekkerveldfestival.nl

Zaterdag 17 augustus wordt er vanaf 15:00 uur in de middag gestart met een optreden van de Heerlense band WeZienWel. Vanaf 19:30 uur brengt de 11-koppige band Juicy Lucy de lekkerste Rock, Soul en Funk ten gehore. De avond wordt afgesloten door het ‘Disco Tropicana’ concept. Verwacht een perfecte mix van disco, groovy house, funky pop, urban & classics. De zaal van Bekkerveld Festival wordt omgetoverd tot een tropische bar uit de jaren ’80. Heel veel palmbomen en heel veel discoballen zorgen voor de perfecte sfeer.

Foto: bekkerveldfestival.nl

Op zondagochtend wordt er vanaf 11:11 uur op traditionele wijze gestart met spek + ei treffen. Verder worden er de gehele dag diverse activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Vanaf 14:30 uur staat Spot On op het podium. Deze 11-koppige band speelt van dansbare nummers uit de 60’s, 70’s en 80’s tot Limburgse Carnavalsschlagers en van Duitse Evergreens tot Nederlandse luisterliedjes. Het slotakkoord van Bekkerveld Festival 2019 is voor de ultieme feestband Knallermann. Verwacht een show met Hollandse toppers, uitstapjes naar disco-klassiekers en de 90’s en 00’s.

Foto: bekkerveldfestival.nl

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.wijzijnbizar.nl en/of www.bekkerveldfestival.nl.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Limburgse bruidsparen hebben gemiddeld een trouwbudget van bijna 13.000 euro

Fotogalerie: Onthulling eerste Indiëmonument in Heerlen