De Toekomst : 100ste release BodyAttack

VISIBLE producties maakte in opdracht van De Toekomst opnames van de 100ste release van BodyAttackMeer dan 30 jaar geleden ontstond aerobics. Jane Fonda was in die tijd de fenomeen. Miljoenen mensen, m.n. dames, hebben deze tak van sport beleefd, geleefd en waren er verslaafd aan.Les Mills heeft dit 25 jaar geleden opgepakt met de BODYATTACK. Waar het pure aerobics bijna verdwenen is, viert de BODYATTACK zijn 100e release en is populairder dan ooit.#visibleproducties

Gepostet von Visible producties "made by Paul Lemmens" am Sonntag, 15. April 2018

Video: Visible producties

KERKRADE – Meer dan 30 jaar geleden ontstond aerobics. Jane Fonda was in die tijd de fenomeen. Miljoenen mensen, m.n. dames, hebben deze tak van sport beleefd, geleefd en waren er verslaafd aan.

Les Mills heeft dit 25 jaar geleden opgepakt met de BODYATTACK. Waar het pure aerobics bijna verdwenen is, viert de BODYATTACK zijn 100e release en is populairder dan ooit. BodyAttack is een high intensity workout die oefeningen op kracht en stabilisatie combineert met aerobics.

Op basis van intervallen traint u een aantal seconden hard om uw hartslag te verhogen, daarna zakt deze weer wat door verlaagde inspanningen. En dat alles op lekker krachtige muziek.

Meer info: De Toekomst Kerkrade